Захист дипломів у Покровському професійному ліцеї

21 лютого 2020 року в Покровському професійному ліцеї відбувся захист дипломів групи 4-18, професія “Електрослюсар підземний”.

До складу державної екзаменаційної комісії увійшли як працівники ППЛ, так і представники базового підприємства ПРАТ “ШУ Покровське”, з яким у ліцею укладено Меморандум про співпрацю. 

Від базового підприємства участь в екзаменуванні майбутніх електрослюсарів підземних взяли Сюмка Ігор Володимирович, заступник головного механіка ПРАТ “ШУ “Покровське”, та Солодовник Олена Олександрівна, заступник начальника відділу соціальних питань ПРАТ “ШУ “Покровське”. 

Ліцей у складі комісії представляли старший майстер Сивокоз Світлана Леонідівна, керівник дипломування групи 4-18 – викладач спецдисциплін Івлєва Ольга Олександрівна та майстер виробничого навчання групи 4-18 Супрунович  Олександр Васильович.

 

Здобувачі освіти групи 4-18 показали свої знання та вміння перед майбутніми роботодавцями, після захисту робіт хлопці розраховують на отримання дипломів електрослюсарів підземних 3 або навіть 4 розрядів. 

Слід особливо відмітити, що ця група – одна із експериментальних, яка здобуває освіту за модульною програмою та програмою дуальної освіти. Участь в експериментальній програмі дуальної освіти – для Покровського професійного ліцею велика честь та велика відповідальність, надто враховуючи, що згоду на участь у цій програмі надало також і базове підприємство ПРАТ “ШУ “Покровське”. Сучасні методи освіти дозволяють надати випускникам більш високий рівень підготовки порівняно із звичайними програмами, у чому, безумовно, зацікавлений також і роботодавець – наше базове підприємство. 

Хлопці хвилюються перед захистом дипломів, що і зрозуміло – адже це перший серйозний крок у доросле життя. Але, ми цілком упевнені – у них все буде гаразд!

 

І ось уже починаєтсья підведення підсумків дипломування. Директор Покровського професійного ліцею Костиря Леонід Васильович разом із майстром виробничого навчання групи 4-18 Супруновичем  Олександром Васильовичем аналізують результати захисту дипломів. 

Сьогодні наші вихованці зробили упевнений крок у майбутнє життя. Щасти вам, хлопці! 

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю