День звільнення Донбасу

.

Донбас та наше рідне місто Покровськ святкують 8 вересня – день, у який в далекому 1943 році було звільнено від німецьких фашистів Сталино (сьогодні – Донецьк). Недарма наше місто довгі роки мало історичну назву Красноармійськ – адже саме воїни Радянської армії під червоним прапором і звільнили наше місто від коричневої нечисті.  

.

*Автор фото – Рябовол Дмитро, група 2-19

.

Не лишилися осторонь також і учні Покровського професійного ліцею. Урочистий мітинг пройшов на площі Шибанкова – площі імені Героя Радянського Союзу, командира 14-й гвардійської танкової бригади 4-го гвардійського Кантемирівського танкового корпусу Південно-Західного фронту, гвардії подполковника Шибанкова Василя Івановича.

*Автор фото – Рябовол Дмитро, група 2-19

.

На вшанування величного подвигу радянських воїнів, виступав Леонід Володимирович Байсаров – людина, яка давно та системно підтримує професійну освіту міста і зокрема Покровський професійний ліцей.  Він зазначив, що ветерани Великої Вітчизняної потребують особливої поваги і допомоги. 

Репортаж покровської телекомпанії “Орбіта” (https://orbita.dn.ua/) про святкування:

.

.

Роки Великої Вітчизняної війни ніколи не будуть забуті в нашому місті, і ветерани в ньому були, є і будуть найшанованішими громадянами. 

Спасибі вам за Перемогу, шановні ветерани! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

1 комментарий к записи “День звільнення Донбасу”

  1. Низкий поклон всем ветеранам!!! А Михаил Андреевич Глобенко – это живая легенда нашего города! Здоровья и долгих лет жизни, Вам – ветераны!

Авторизація
*
*
Генерація паролю