Онлайн-засідання обласної методичної секції працівників зварювального виробництва.

.

30 вересня 2020 р., відповідно до річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області, відбулося онлайн-засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О машинобудівного профілю та зварювального виробництва. Як завжди під час карантинних обмежень, зустріч було організовано на платформі ZOOM.

.

.

Провела засідання Солодун Тетяна Станіславівна – новий керівник методичної секції машинобудівників та зварників, методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціаліст І категорії. В поточному навчальному році керувати методичною роботою зварників Донецької області буде саме вона.

.

Покровський професійний ліцей представляли Левадна Тетяна Григорівна – керівник методичної комісії зварників, також в конференції взяли участь всі майстри виробничого навчання методкомісії.

Технічний супровід конференції здійснював методист, викладач фізики Циганок Олександр Олександрович.

.

.

Колеги обговорили питання планування діяльності методсекції на поточний рік, формат майбутніх зустрічей. Особливу увагу Тетяна Станіславівна приділила дистанційним методам роботи та інтернет-платформам, на яких зручно організовувати дистанційне та змішане навчання.

.

.

Комплект методичних матеріалів, які супроводжують поточний навчальний рік, буде надіслано до закладів ПТО області найближчим часом.

Тетяна Станіславівна поздоровила педагогічних працівників із наступним Днем вчителя та ювілеєм – 80-річчям системи ЗП(ПТ)О.

Викладачі спеціальних дисциплін методичної секції домовилися в поточному році провести конкурс відеоуроків теоретичного та практичного навчання, які пізніше можна буде використати у випадку переведення навчання в дистанційний формат.

.

.

Бажаємо всього кращого викладачам та майстрам виробничого навчання, а головне – міцного здоров’я!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

1 комментарий к записи “Онлайн-засідання обласної методичної секції працівників зварювального виробництва.”

  1. Наші електрозварювальники – самі електрозварювальні електрозварювальники в мирі!

Авторизація
*
*
Генерація паролю