Святкування ювілею профтехосвіти у Покровському професійному ліцеї

Ювілей професійно-технічної освіти, якій цього року виповнилося 80 років, цього річ співпав за датою із Днем вчителя. У п’ятницю, 2 жовтня 2020 року, Покровський професійний ліцей відсвяткував одразу два визначальних свята.

На ранковій лінійці виступили з поздоровленнями учнів та педагогів Чиннік Ніна Іванівна та заступник директора Земляна Тамара Михайлівна.  Їх теплі, проникливі слова надали старт святковим заходам цього дня.

Не забули поздоровити нас і працівники базового підприємства ПРАТ «ШУ «Покровське», про що буде окремий репортаж.

 

Ще з початку тижня навчальні групи розробили та створили стіннівки за темою подвійного свята. Як видно із результатів – кожна редколегія по-своєму, творчо та цікаво уявляє сьогодення та майбутнє професійно-технічної освіти.

 

 

 

.

.

.

Наприкінці робочого дня педагогів очікував святковий концерт, у підготовці якого визначну участь взяли Чиннік Ніна Іванівна та майстер виробничого навчання Янжула Лариса Віталіївна, група електрозварників під її керівництвом вже не уперше дивує нас цікавинками.

Кожному викладачу дісталося особисте поздоровлення, ще й оформлене у вигляді грамот від учнів. Особливо сподобався глядачам флеш-моб, у якому  представляли мікс-танок учні всіх груп ліцею у масках викладачів та майстрів.

Сучасне реформування системи професійно-технічної освіти, яке розпочато в Україні, дозволяє сподіватися на більш сучасні форми співпраці з роботодавцями, такі як дуальна освіта, більш якісне матеріально-технічне наповнення освітнього процесу та зростання інтеграції з шкільним навчанням – все це, як ми сподіваємося, приведе до розквіту систему українського профтеху, а відповідно – і до зростання економіки України.

Щасти вам, освітяни! Здоров’я, щастя, творчості та справедливої – великої – зарплати!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю