Підвищення кваліфікації викладачів ППЛ

Праця викладачів – це творча праця. Ми не лише вчимо наших учнів, але і весь час вчимося самі. Така діяльність викладачів має назву підвищення кваліфікації.

Минулого року в процедурі підвищення кваліфікації відбулися зміни, і наразі кожен викладач сам вирішує, які саме курси і коли йому необхідно пройти.

У серпні 2020 року на платформі EdEra відкрито безкоштовний онлайн-курс для педагогів та керівників закладів професійно-технічної освіти (ПТО) “Про дистанційний та змішаний формати навчання”. На першій в поточному році педагогічній раді про ці курси розповів методист Покровського професійного ліцею Циганок Олександр Олександрович, і педагогічною радою було вирішено внести ці курси до плану підвищення кваліфікації на 2020-21 навчальний рік. 

Сьогодні ми вітаємо перших із наших викладачів, які успішно завершили ці курси і отримали на підтвердження цього 30-годинний сертифікат про підвищення кваліфікації.

Це Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови, української та зарубіжної літератури: 

Жибінкас Марина Миколаївна, викладач іноземної мови:

Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики, методист:

Бондаренко Катерина Тимофіївна, соціальний педагог: 

Курси, про які йде мова, продовжуються, зареєструватися на них та отримати сертифікат можна і в даний момент.  

Для цього необхідно клацнути лівою клавішею миші напис нижче, перейти до сторінки курсів і обрати там “Зареєструватися”:

Зареєструватися на курси EdEra

При необхідности допомоги в реєстрації на курсах та в їх проходженні, за необхідності, можна звертатися до методиста Покровського професійного ліцею (кабінет №14). 

Поздоровляємо колег, які уже отримали сертифікат! Ви – перші!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю