Вибори президента ліцею

Автори фото: Гаращенко Олександр Вікторович, викладач спецдисциплін; 
Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики, методист

.

У вівторок, 13 жовтня 2020 року, у Покровському професійному ліцеї на перервах було весело: відбувалися вибори президента.

 

.

Президент у нас був справжній, щоправда, не всієї України, а всього-на-всього президент Покровського професійного ліцею. Учнівське самоврядування в дії – самі учні вирішували, хто з них буде найголовнішим, кому довірять керувати командирами груп та представляти інтереси учнів у спілкуванні з адміністрацією. 

Проголосували всі, хто не був цього дня на виробничій практиці. Все було справжнім – списки виборців, бюлетені, виборча комісія. Це – заслуга організатора виборів, викладача хімії та біології Чебатуро Валентини Миколаївни. 

.

.

.

В напружену боротьбу за крісло президента вступили Камілова Карина, група 3-18; Кособок Марія, група 3-19; Козинцев Сергій, група 2-18. 

У напруженій боротьбі, в якій кандидати складали передвиборчі програми, проводили агітацію, давали передвиборчі обіцянки, переміг Козинцев Сергій, за якого віддали голоси більшість учасників. 

Слід сказати, що тепер перед ним стоять неабиякі виклики: адже скоро група йде на неперервну практику і більшу частину часу проводитиме на шахті. Також, його робота ускладнюватиметься у випадку переходу на дистанційне навчання. Яким чином Сергію вдасться у таких умовах виконати все, що він обіцяв?  Це ми побачимо за результатами його правління.   

.

  .

.

Чекаємо нових подій і перших кроків нового президента! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю