Наш сайт увійшов до десятки кращих сайтів ЗП(ПТ)О Донецької області

.

  Як уже повідомлялося в попередніх репортажах, за результатами моніторингу стану функціонування веб-сайтів ЗП(ПТ)О Донецької області сайт Покровського професійного ліцею було визнано одним із кращих сайтів області. 

І ось, нарешті, цей статус закріплено відповідним документом – на сайті НМЦ ПТО в Донецькій області оприлюднено аналітичну інформацію щодо обласного моніторингу функціонування стану офіційних веб-сайтів ЗП(ПТ)О Донецької області в 2020 році.

  .

.

На другій сторінці цього документу ми можемо побачити дружні та теплі слова, якими колеги з НМЦ ПТО описали нашу спільну, таку важку, але й таку потрібну роботу із створення та наповнення нашого сайту (виділено жовтим): 

.

Ще раз поздоровляю із цією визначною для нашого ліцею подією колег і сподіваюся, що виклики, створені сьогоднішнім переходом на дистанційне навчання, будуть успішно вирішені за допомогою створеної нами на сайті навчальної платформи, і робота з наповнення сайту буде не менш активною, ніж у веснянно-літній період поточного року. 

Терпіння та успіху в роботі по розміщенню дистанційних уроків, шановні колеги!  Лише ваша щоденна робота є останньою надією наших учнів на отримання достойного рівня освіти!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю