Засідання творчої групи викладачів гірничого профілю ЗП(ПТ)О Донецької області

.

У дату 21 жовтня 2020 року відбулася робоча нарада творчої групи викладачів гірничого профілю ЗП(ПТ)О Донецької області, про створення якої було прийнято рішення на семінарі гірників від 12 жовтня, про що наш сайт повідомляв раніше.

Необхідність такої зустрічі в тому, що попередні рішення, прийняті до переходу на дистанційну форму навчання, потребували уточнення, а графік та особливості роботи групи – узгодження.

.

.

Засідання в дистанційному режимі провела   Солодун Тетяна Станіславівна –  керівник методичної секції, методист кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціаліст І категорії. Покровський професійний ліцей представили Гаращенко Олександр Вікторович, викладач спецдисциплін; Калажонок Олег Ігорович, викладач спецдисциплін; Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики та астрономії, методист.

.

.

Колеги обговорили новий графік надання творчих розробок, уточнили моменти мовної політики при створенні навчального контенту (було прийнято рішення перекладати всі використані матеріали українською), також домовилися про формат розміщення контенту з дотриманням авторських прав на сторонні відеофрагменти, які планується використати в навчальних відеороликах.

Побажаємо успіхів та творчої наснаги нашим викладачам, які взяли на себе відповідальну місію із створення україномовного навчального контенту! Дякуємо вам за вашу працю!

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю