Заслужена нагорода

Як уже повідомлялося раніше, наш сайт – сайт Покровського професійного ліцею – у поточному році увійшов до десятки кращих сайтів ЗП(ПТ)О Донецької області. У зв’язку із цим, керівництвом Навчально-методичного центру  професійно-технічної освіти в Донецькій області колектив Покровського професійного ліцею відзначено подякою.

 

Не залишилася непоміченою також діяльність методиста ліцею, викладача фізики та астрономії Циганка Олександра Олександровича, який цього року взяв активну участь у діяльності динамічної групи обласного моніторингу стану функціонування веб-сайтів.  

 

Від усього колективу Покровського професійного ліцею висловлюємо вдячність керівництву Навчально-методичного центру  професійно-технічної освіти в Донецькій області, а особливо – директору НМЦ ПТО Гончарову Едуарду Вячеславовичу і методисту  кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціалісту І категорії Пустовгаровій Ользі Володимирівні за те, що наша робота не лишилася непоміченою і отримала високу оцінку!

Поздоровляю весь колектив! Ми – кращі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю