Посвята в ліцеїсти – 2020

 

У четвер, 24 грудня 2020 року, відбулася урочиста посвята у ліцеїсти групи 5-20 Покровського професійного ліцею – групи токарів. Поздоровити першокурсників сьогодні традиційно прибули представники базового підприємства, з яким ППЛ співпрацює в рамках договору про дуальну форму здобуття професійної освіти.

 

Заступниця начальника відділу з соціальних питань ПАТ «ШУ «Покровське» Олена Солодовник, вітаючи майбутніх токарів, зазначила, що через три роки на них чекає краще підприємство міста – ПАТ «ШУ «Покровське», де гарантовано працевлаштують п’ятнадцятьох кращих учнів.

 

Піклування шахти про якість підготовки робітничих кадрів зовсім не голослівне – шахта інвестувала в освіту значні кошти, за власний рахунок оновивши кабінет спеціальних дисциплін №11 (викладач Левадна Тетяна Григорівна), зробивши євроремонт та обладнавши сучасним мультимедійним обладнанням.

Дунічева Олена, провідний фахівець  відділу навчання і розвитку персоналу ПАТ «Шахтоуправління  «Покровське»,  у своєму виступі запросила учнів  на екскурсію до цехів поверхневого комплексу шахти.

Дбаючи про майбутніх працівників уже сьогодні, працівники шахти підготували та роздали  ліцеїстам також і особисті подарунки: кожному дістався зручний рюкзак, футболка для занять фізичною культурою та бездротові навушники для прослуховування додаткових аудіолекцій із спеціальних дисциплін. Ми цілком упевнені, що майбутні токарі саме так використовуватимуть отриманий гаджет.

Представники шахти теж не пішли з порожніми руками: вони отримали подарунки, підготовлені учнями. Це створені учнями із металу надзвичайно красиві троянди.

Співробітництво Покровського професійного ліцею з шахтою триває уже багато років. Якщо раніше це стосувалося лише груп електрослюсарів, то в цьому році під опікою шахти буде і група токарів. Ми раді розширенню спільної діяльності з базовим підприємством!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю