Фокус-група з питань дуальної освіти

 

Все більшу увагу суспільства та спеціалістів галузі освіти України привертає така форма освіти, як дуальна.  Нагадаю, що за цією формою одним із перших ЗП(ПТ)О Донецької області почав працювати і Покровський професійний ліцей, базовим підприємством якого є ПАТ «ШУ «Покровське» – містоутворююча шахта.

У четвер, 24 грудня, на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в межах реалізації проекту «Створення регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти» відбулася фокус-група з проблемних питань координації галузі П(ПТ)О для представників навчальних закладів за участі експертів, представників департаменту освіти і науки Донецької ОДА, представників міжнародних організацій.

Участь у проведенні фокус-групи взяли Бурцева Юлія Олександрівна, виконуюча обов’язки ректора Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Долініна Тетяна Іванівна, завідуюча кабінетом професійної підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області,  представники Донецької торгівельно-промислової палати, обласного центру зайнятості, бізнесмени  та представники закладів професійно-технічної освіти області.

 

Покровський професійний ліцей на цьому заході представляв методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.

Учасники заходу обговорили перспективи та проблеми, які виникають із впровадженням цієї сучасної освітньої тенденції, шляхи вирішення цих проблем та питання взаємодії між різними ланками суспільства.

За результатами засідання фокус-групи, будуть сформовані рекомендації та методичні поради для всіх бажаючих взяти участь у розвитку дуального навчання та економіки України в цілому.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю