Завершення Всеукраїнського марафону

24 лютого 2021 року пройшов другий день  Всеукраїнського методичного марафону «STEM: інноваційні можливості реформування системи освіти у ЗП(ПТ)О», участь у якому взяли більш як 100 педагогів з різних областей України. Сьогоднішня зустріч тривала майже п’ять годин поспіль і відзначилася значним різноманіттям тем виступів.

За сьогоднішніми виступами можна було вивчати географію України. Виступали колеги з Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Одеської, Хмельницької,  Рівненської, Полтавської   областей, міст  Бердянська та Кременчука.

 

Із наших земляків  сьогодні доповідали Лілія Цапова, заступник директора з навчально-виробничої роботи Селидівського професійного ліцею, Донецької області, яка розповіла про сучасну технологію в освіті – мобільне навчання, та Олексій Тіхонов, майстер виробничого навчання ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» із доповіддю про впровадження технологій STEM-освіти при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер».

Від Покровського професійного ліцею сьогодні участь у марафоні взяв методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.

 

Другий день Всеукраїнського марафону відзначався інформаційною насиченістю, сміливістю думок та різноманіттям поглядів профтехівців на сучасну освіту та шляхи її розвитку. Матеріали конференції, які   випустять днями, обіцяють стати значним словом у розвитку професійно-технічної освіти України. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю