Захист дипломів групи 1-17

Сьогоднішнім днем, 24 лютого 2021 року, завершила майже чотирирічне навчання у стінах Покровського професійного ліцею група 1-17 «Електрослюсар підземний; електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; гірник підземний».

Саме із цього кабінету, захистивши свої дипломні проекти, хлопці йдуть у доросле життя. І тепер уже не суворі викладачі, не турботливий майстер виробничого навчання оцінюватиме той багаж знань, який вони змогли винести із стін ліцею, а саме воно – це доросле життя.

І уже зараз на їх знання та вміння, на їх робочі руки знайшлися майбутні роботодавці – це представники Коледжу ракето-космічного машинобудування Дніпровського національного університету імені О.Гончара. Голова ПЦК електротехніки та електротехнологій Соловйов Дмитро Сергійович та завідуючий лабораторією коледжу Григоренко Іван Валентинович відвідали сьогоднішній випускний екзамен, щоб запросити наших випускників продовжити навчання в закладі  освіти сусідньої області. Що ж, можливо, що українські космічні кораблі, які через роки досягнуть Марса чи Юпітера, будуть побудовані у тому числі руками наших хлопців! 

Ще не раз згадають із сумом наші хлопці роки безтурботного учнівського життя, ще не раз багато хто з них пройде коридорами ліцею, згадуючи із теплом в душі  свої успіхи, невдачі, вірних товаришів по групі  та  старших наставників – Олександра Вікторовича та Олександра Григоровича. А поки що,  назавтра на них чекає випускний вечір.

Щастя вам у житті, дорогі наші випускники!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю