Отримання сертифікатів за участь у святкуванні 150-ї річниці з дня народження Лесі Українки

Нещодавно Покровський професійний ліцей відзначив  пам’ятну дату – 150-річчя з дня народження видатної української письменниці, перекладачки та культурної діячки Лесі Українки.  Учні та викладачі ліцею взяли участь у заходах, пов’язаних з річницею. 

Наша участь не лишилася непоміченою – всі учасники отримали сертфікати. 

За участь у проведенні Міжнародного Інтернет-флешмобу «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…» отримали відзнаки:

учень групи 3-20 Покровського професійного ліцею Булавін Олександр;

учень групи 3-20 Покровського професійного ліцею Микита Загородній; 

Художній керівник: Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури Покровського професійного ліцею.

Технічний керівник: Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики та астрономії, методист Покровського професійного ліцею.

За участь у VII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченому Лесі Українці, сертифікат отримала учениця Покровського професійного ліцею Расторасова Юлія, група 3-18.

Поздоровляємо учасників! Ви показали перед усією Україною, що наш ліцей – один із кращих!

Але, на цьому святкування ювілею Лесі Українки не скінчилося. Весь 2021 рік оголошено роком Лесі Українки – тож на нас чекають нові, цікаві та змістовні заходи, в яких візьмуть участь уже інші викладачі та учні. 

Бажаємо майбутнім учасникам творчої наснаги! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю