Вейп – модний девайс чи зброя уповільненої дії

23 березня 2021 у Покровському професійному ліцеї відбувся захід щодо попередження негативних проявів поведінки та збереження здоров’я «Вейп – модний девайс чи зброя уповільненої дії». У заході прийняли участь здобувачі освіти ІІІ курсу група 1-18. Захід провела психологічна служба ліцею разом з класним керівником групи 1-18 Івлевою О.О.

У ході заходу було переглянуті відео матеріали «Куріння електронних сигарет, які симптоми мають насторожити», презентація ««Вейп – модний девайс чи зброя уповільненої дії».

Мета роботи: експериментально довести негативний вплив речовин які входять до складу електронної сигарети на здоров’я людини.

Предмет дослідження: обізнаність здобувачів освіти з питань впливу паління електронної сигарети на здоров’я людини.

Гіпотеза: якщо експериментально довести негативний вплив речовин які входять до складу електронної сигарети на здоров’я людини, та покращити обізнаність учнів з цього питання, то можна запобігти виникненню хвороб зв’язаних із палінням електронної сигарети.

Здобувачі освіти активно дискутували, кожен висловив свою думку з приводу відношення до електронних сигарок та куріння взагалі.

Пам’ятайте: кинути курити – значить, бути сильним! Доведіть собі вашу силу, і вона допомагатиме вам в інших життєвих ситуаціях!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю