Підготовка профтехівців Донеччини до ЗНО

 

На виконання плану роботи на 2021 рік, сьогодні, 24 березня,  Навчально-методичний центр ПТО у Донецькій області в дистанційному форматі з використанням платформи Zoom провів вебінар «Особливості підготовки до державної  підсумкової атестації у формі ЗНО з української та іноземної мови у 2020/2021 навчальному році».

 

 

Організувала захід Васюхно Тетяна Іванівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.  

 

 

Від Покровського професійного ліцею на вебінарі виступила Жибінкас Марина Миколаївна, викладач іноземної мови. 

 

 

Також у вебінарі взяли участь наші колеги – Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, яка є керівником методичної секції філологів Покровського регіону, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії (технічний супровід). 

 

 

Незважаючи на велику зайнятість, до учасників вебінару сьогодні долучився також директор Покровського професійного ліцею Костиря Леонід Васильович, який високо оцінив доповідь Марини Миколаївни. 

 

 

Колеги обговорили актуальні питання методичного супроводу підготовки до ЗНО в поточному навчальному році, набули практичних навичок у підготовці учнів до складання ЗНО. 

Доповідь Марини Миколаївни можна переглянути на розташованій нижче презентації. 

 

 

Вебінар пройшов динамічно та цікави, незважаючи на певні технічні труднощі, які учасники успішно подолали. Дякуємо організаторам та учасникам вебінару! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю