Успіхи наших викладачів

У лютому, як повідомлялося раніше, проходив дводенний Всеукраїнський методичний марафон «STEM: інноваційні можливості реформування системи освіти у ЗП(ПТ)О», участь у якому взяли більш як 100 педагогів з різних областей України. Доповідь про гейміфікацію освітнього процесу, власний досвід і шляхи розвитку презентував Олександр Олександрович Циганок,  методист  Покровського професійного ліцею Донецької області. 

Сьогодні опубліковано збірник матеріалів дводенного вебінару, у якому на сторінці 183 можна знайти статтю нашого колеги.

Також, роботу нашого методиста відзначено сертифікатом (6 годин), видавцем якого є КНЗ  «Черкаський  обласний  інститут післядипломної  освіти  педагогічних  працівників  Черкаської обласної ради» – такий сертифікат є підтвердженням підвищення кваліфікації, що не потребує визнання педагогічною радою і зараховується викладачам у рахунок 30 годин обов’язкового щорічного підвищення кваліфікації. 

Участь наших викладачів у публікаціях та заходах всеукраїнського рівня говорить про високий рівень викладання та організації методичної роботи у Покровському професійному ліцеї – закладі професійно-технічної освіти сучасного рівня. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю