Попередження, виявлення та реагування у випадку сексуального насильства над дітьми

 

Міжнародною благодійною організацією «Служба порятунку дітей», на замовлення Уповноваженого Президента України з прав дитини (відповідно до листа Уповноваженого Президента України з прав дитини від 16.03.2021 року № 15/3-07/426), була розроблена програма підвищення кваліфікації педагогічних та науковопедагогічних працівників закладів освіти – Курс «Попередження, виявлення та реагування у випадку сексуального насильства над дітьми». Практичний психолог та соціальний педагог ліцею прийняли участь у 3 онлайн- вебінарах в рамках курсу.

 
22 березня 2021 року – «Методологія проведення уроків з попередження сексуального насильства для учнів початкової школи». Автор Олена Капральська, фахівець з освітніх програм МБО «Служба порятунку дітей».
 
 
23 березня 2021 року – «Психологічні аспекти побудови процесу взаємодії та спілкування з дітьми, що зазнали сексуального насильства». Автори Наталія Захарова, психолог МБО «Служба порятунку дітей», Маргарита Зімборовська, провідний фахівець відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, психолог, психотерапевт, тренер.
   

24 березня 2021 року – «Правові основи захисту дітей від сексуального насильства». Автор Світлана Семенюк, юрист МБО «Служба порятунку дітей».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю