Обласний педагогічний онлайн консиліум

У п’ятницю,  26 березня 2021 р. о 10.00 на платформі Zoom відбувся  обласний педагогічний онлайн консиліум на тему: «Труднощі роботи сучасного класного керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти».
Участі у методичному онлайн заході взяли голови та представники методичних комісій класних керівників ЗП(ПТ)О, а також всі зацікавлені особи.

НМЦ ПТО у Донецькій області  представила виконуюча обов’язки заступника директора Бєлова Ніна Олександрівна, яка привітала присутніх та оголосила порядок денний. 

Учасниками від Покровського професійного ліцею були заступник директора Земляна Тамара Михайлівна та викладач хімії, голова методичної комісії викладачів  з безпеки життєдіяльності Чебатуро Валентина Миколаївна. Викликає задоволення той факт, що  наша адміністрація, поряд із викладачами, все частіше бере участь у обласних методичних онлайн-заходах. 

 

В ході засідання  відбувся продуктивний обмін досвідом між класними керівниками закладів П(ПТ)О Донецької області. Педагоги поділилися своїми поглядами на роботу методичної комісії класних керівників,  на сучасний підхід класного керівника до активізації творчого потенціалу учнівського колективу, формування учнівського колективу, організацію самоврядування в групі, формування працездатного учнівського колективу, партнерські стосунки з батьками як запоруку успішної виховної роботи, системний підхід до роботи з батьками – налагодження партнерства, роботу з учнями, які перебувають на внутрішньому контролі, роботу з підлітками, які перебувають у конфлікті з законом, співпрацю з органами ювенальної превенції, класного керівника очима здобувачів освіти тощо. 
Методичний захід пройшов цікаво та продуктивно і допоможе в удосконаленні роботи класних керівників Покровського професійного ліцею на сучасному рівні взаємодії такого складного організаційного кластеру, як викладач-батьки-учні. 

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю