Атестація педагогічних працівників

smart

Викладачі та майстри професійного навчання нашого ліцею постійно підвищують свою професійну кваліфікацію. Ми навчаємось на курсах, проходимо стажування, проводимо вебінари, відкриті уроки, ведемо наукову діяльність та публікуємо її результати, створюємо освітні ресурси тощо. Як результат цієї діяльності, раз на рік проходить засідання атестаційної комісії Покровського професійного ліцею, на якому підтверджується або підвищується кваліфікаційний рівень педагогів. 

У вівторок, 30 березня, відбулося  чергове засідання атестаційної комісії.

smart

Свій кваліфікаційний рівень підвищували наші колеги: майстри виробничого навчання Демченко Олександр Григорович, Горячев Олексій Васильович та викладач спеціальних дисциплін Івлєва Ольга Олександрівна. 

smart

smart

smart

 

Виступаючи перед комісією, наші колеги показали найвищий рівень кваліфікації, достойний для того, щоб визнати їх роботу за міжатестаційний період достатньою для призначення наступного кваліфікаційного рівня. Багато добрих слів було сказано про тих, хто атестувався, членами комісії, і як результат – одноголосним рішенням наші колеги зросли на один кваліфікаційний рівень.

Для них настає новий міжатестаційний період, у якому вони, без сумніву, покажуть ще кращий результат своєї роботи. А для тих, хто атестується наступного року, настала пора готувати звіти та документи для атестаційної комісії 2022 року. 

Поздоровляємо колег, які підвищили свій кваліфікаційний рівень!  Удачі вам, терпіння та творчої наснаги! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю