Всеукраїнський вебінар

У четвер, 22 квітня 2021 року, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області провів Всеукраїнський вебінар на тему «Створення сучасного освітнього середовища з предмета «Охорона праці» як передумова формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників».

Координатором вебінару була Інна Кирилюк, завідувачка лабораторії професійної підготовки НМЦ ПТО ПК ІПП в Хмельницькій області. Слід відзначити, що відвідуваність вебінару була максимальною – сто педагогів з професійно-технічних закладів освіти всієї України, більшу кількість використана версія програми Zoom не підтримує. 

Доповідачі з Хмельницької, Донецької, Вінницької, Чернігівської та інших областей України ділилися власним досвідом інформатизації освітнього процесу. 

Покровський професійний ліцей та всю Донецьку область на всеукраїнському вебінарі  представила доповідач Івлєва Ольга Олександрівна, викладач спеціальних дисциплін,  із доповіддю “Сучасне освітнє середовище з предмета “Охорона праці” як засіб розвитку творчої особистості учня“.  Технічний супровід доповіді здійснив методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

 

Доповідь Ольги Олександрівни по праву була однією з кращих сьогоднішнього заходу, лаконічністю та інформаційною наповненістю відзначаючись серед сьогоднішніх спікерів. Адже сказати потрібно було так багато, а часу на доповідь виділялося всього десять хвилин – але Ольга Олександрівна успішно впоралася із цим викликом. 

Повністю презентацію досвіду Ольги Олександрівни можна побачити тут: 

 

Визначально, що це – уже не перший всеукраїнський захід, де Покровський професійний ліцей представляє Донецьку область. Високий рівень професійної майстерності викладачів нашого ліцею дозволяє ділитися досвідом на найвищому, міжрегіональному  рівні. 

Вебінар пройшов цікаво та інформативно, що дозволить викладачам спеціальних дисциплін України у майбутній роботі використовувати кращі педагогічні новинки своїх колег-доповідачів. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю