«Школа та поліція» – як створити безпечні умови для організації освітнього процесу

 
30 квітня психологічна служба ліцею прийняла участь у вебінарі «Школа та поліція».
Автор вебінару
Багаліка Сергій, інспектор у зв’язках із громадськістю управління патрульної поліції у місті Києві, працює з кейсами безпеки для закладів освіти.
• Працює із закладами освіти за програмою «Школа та поліція».
Навчальний заклад – це справжнє місто, зі своїми правилами, потребами, а головне – проблемами. Кожного дня вихователі, вчителі та викладачі стикаються з питаннями на кшталт: «Як же ж повідомити вихованцям про небезпеку, яка може чатувати поруч?», «Як пояснити про відповідальність за вчинення правопорушень та вчасно попередити негативні явища в закладі освіти?». Відповіді на ці та багато інших актуальних запитань ми дізнались під час спілкування з інспектором управління патрульної поліції міста Києва, старшим лейтенантом поліції Багалікою Сергієм Сергійовичем.

Зміст
1. Як запросити шкільного офіцера поліції до співпраці та разом боротися з булінгом і адміністративними правопорушеннями.
2. Поради щодо вирішення конфліктів мирним шляхом.
3. Правила дорожнього руху та безпека життєдіяльності.
4. Як діяти на випередження і попереджати виникнення негараздів учасників освітнього процесу.
Результати: Учасники вебінару дізнались про алгоритм взаємодії учасників освітнього процесу зі шкільним офіцером поліції, отримали поради та рекомендації щодо реагування на випадки булінгу та конфліктні ситуації, а також навчились проводити цікаві та конструктивні інструктажі щодо правил дорожнього руху та безпеки життєдіяльності.
 
Кому це буде корисно:
учителям початкових класів, учителям-предметникам, класним керівникам, соціальним педагогам, шкільним психологам, адміністраторам закладів освіти, учням та їхнім батькам.
 
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю