Вебінар до Дня Перемоги

 

У п’ятницю, 7 травня, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області провів обласний вебінар: «Відлетіли літа, помінялись епохи, але пам’ять нетлінна про героїв війни».

 

Координатором  вебінару стала методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист  Кравченко Людмила Володимирівна. Також, від НМЦ ПТО у вебінарі до Дня Перемоги взяли участь Васюхно Тетяна Іванівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист, та Пустовгарова Ольга Володимирівна, методист   кабінету загальноосвітньої підготовки, спеціаліст І категорії.

Доповідачі вебінару – викладачі суспільних наук, біології, інформатики профтехів Донецької області – розповідали про досвід проведення заходів, присвячених найвеличнішому святу нашої епохи – Дню Перемоги над фашизмом, Перемоги, за яку радянський народ заплатив десятками мільйонів людських життів. 

Особливо визначальним був виступ викладача історії Маріупольського професійного ліцею Наліцької Ліни Сергіївни, яка прочитала власний вірш, привсячений Перемозі. Таким чином, таланти наших спеціалістів виходять далеко за межі навчальних дицсциплін, які вони викладають! 

Покровський професійний ліцей представили Кобец Вікторія Сергіївна, викладач історії, та Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики та астрономії, методист. Сьогодні ми не виступали перед колегами області, але все одно було дуже цікаво.

Поздоровляємо всіх із святом Перемоги!

Нехай мир запанує на нашій землі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю