Всеукраїнський вебінар викладачів суспільствознавчих дисциплін

 

У четвер, 20 травня, викладач  суспільствознавчих дисциплін Покровського професійного ліцею Вікторія Сергіївна Кобец взяла участь у Всеукраїнському вебінарі «Розвиток критичного мислення здобувачів освіти на уроках суспільствознавчих дисциплін через формування медіаграмотності».

 

Захід на платформі pruffme.com було організовано НМЦ ПТО в Луганській області, і участь у ньому загалом взяли більше ста учасників з Луганської, Донецької, Харківської, Чернівецької та  інших областей.  Тривалий трьохгодинний вебінар виявився надзвичайно цікавим та насиченим.

 

Найбільший інтерес, як звичайно, викликав практичний досвід спікерів вебінару щодо застосування медіатехнологій для розвитку критичного мислення учнів. Інтерактивні вправи, проблемні ситуації, сайтобудування та різноманітні тести, створені профтехівцями для своїх дітей – все це складає неоціненну практичну скарбничку викладачів суспільствознавчих дисциплін.

Нові надбання, засвоєні Вікторією Сергіївною, без сумніву, будуть використані нею на найближчих уроках історії та правознавства, що зробить її уроки більш цікавими та результативними.

Дякуємо організаторам Всеукраїнського вебінару!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю