День відкритих дверей – 2021

27 травня 2021 року – День відкритих дверей. До Покровського професійного ліцею навідалися школярі ЗОШ №9, ЗОШ №2 Покровської міськради.

Захід, крім школярів,  відвідали також почесні гості – проектні менеджери суспільної організації «Покровська Платформа спільних дій» Юлія Лемяскіна та Юлія Боровик (на фото). 

Майстер-клас роботи на токарному верстаті демонстрував один із кращих токарів базового підприємства ліцею – ПРАТ “ШУ “Покровське”. Токарні верстати виробництва Швейцарії – понадсучасні електронні пристрої, здатні виконувати дуже точну та складну обробку металу, отримано ліцеєм за сприяння ООН – детальну інформацію про це шукайте на сайті.

Наші учні – ліцеїсти групи 5-20 – також показали свої уміння. Уже на першому курсі вони отримали кваліфікацію, достатню для виконання нескладних токарних операцій на швейцарських верстатах.

Хлопці-дев’ятикласники не втрачали часу дарма – вони власноруч варили метал  під наглядом майстра виробничого навчання, який  контролює дотримання правил безпеки. Може видатися дивним, але й дівчата вирішили не відставати від сильної половини класу. До речі,  група електрозварників частково складається саме з дівчат – вони варять навіть ретельніше й акуратніше від хлопців.  Дівчата успішно  створили зварний шов під керівництвом дбайливого наставника.

Не пройшли екскурсанти і повз наш Музей народної та шахтарської слави. Екскурсію в музеї, створеному  ентузіастами – викладачами, він містить артефакти української давнини. Створено музей викладачами Циганок Оленою Миколаївною та Кобец Вікторією Сергіївною. До речі, саме Вікторія Сергіївна і провела екскурсію, а за презентацію досвіду нашого музею вона днями отримала обласний сертифікат.

Як складеться подальше навчання наших сьогоднішніх гостей – це вирішить час. А ми чекаємо на вас, дорогі хлопці та дівчата.

Приходьте до нас – вчитися у нас цікаво та весело!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю