Профорієнтаційна екскурсія школярів

Професійна орієнтація школярів – невід’ємна частина роботи адміністрації та викладачів, майстрів виробничого навчання Покровського професійного ліцею. У середу, 26 травня, це вже другий профорієнтаційний захід, але, на відміну від роботи Циганок Олени Миколаївни у ЗОШ №6, яка відвідувала школу, учні НВК №1 міста Покровськ виявили бажання самі прийти до ліцею і побачити наші умови навчання на власні очі.

Хлопці та дівчата з НВК №1 познайомилися з виставкою декоративної та технічної творчості, яка проходила на базі нашого ліцею нещодавно, відвідали зал гірничих механізмів, слюсарну та електрозварювальну майстерні.  Побачити спортзал та кімнату силових тренажерів, зал для занять по дзюдо, сучасні навчальні кабінети. У токарній майстерні оцінили понадсучасні токарні верстати швейцарського виробництва, отримані нашим ліцеєм за програмою співробітництва з ООН.  На кожному кроці екскурсантів супроводжували педагоги та представники адміністрації ліцею. 

Наприкінці старший майстер Сивокоз Світлана Леонідівна роздала школярам інформаційні матеріали вступника, розроблені цьогоріч методистом Циганком Олександром Олександровичем, і запросила їх до навчання у нашому ліцеї.

Чекаємо на вас, дорогі хлопці та дівчата! Прийомна комісія вже працює та приймає заяви! 

    .

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю