Веб-конференція бібліотекарів

У вівторок, 8 червня, відбувся  методичний захід для бібліотечних працівників з метою обміну власним досвідом використання сучасних онлайн інструментів та створення власних інформаційних продуктів. Темою заходу «Онлайн інструменти сучасного бібліотекаря» ділилися бібліотечні працівники Селидово,  Родинського, Білицьк, Покровська, Слов’янська, Лиману.

Організувала та провела веб-конференцію Ніна Олександрівна Белова, виконуюча обов’язки заступника директора НМЦ ПТО у Донецькій області. Вона відмітила, що професія бібліотекаря багатогранна і різнопланова і вимоги до неї постійно змінюються. Ті формули успіху, які діяли вчора, сьогодні стають не актуальними. Отже, нестандартний підхід до роботи та нові засоби комунікації – це нагальна потреба і необхідна умова роботи бібліотеки сучасного закладу професійної освіти.

Також, від НМЦ ПТО в заході взяли участь методист кабінету виховної та інформаційної роботи НМЦ ПТО Глобіна Ніна Сергіївна та методист кабінету загальноосвітньої підготовки  Кравченко Людмила Володимирівна.

З доповіддю “Вас вітає бібліотека бібліотека  Покровського професійного ліцею” наш ліцей на конференції представила  Трішкіна Наталія Миколаївна. Хоча вона працює у нас лише рік, але ми вже бачимо позитивні зміни в роботі бібліотеки, зростання зацікавленості читачів – наших учнів найбільшою цінністю людства – друкованою книгою. 

Учасники заходу поділилися досвідом організації роботи бібліотек у форматі дистанційної роботи за період карантину,  зручними онлайн-інструментами  та показали сучасні підходи до роботи бібліотек.

Вітаємо учасників заходу та дякуємо організаторам! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю