Обираємо майбутнє разом

12 серпня Покровський професійний ліцей взяв участь у обласному заході, організованому міським центром зайнятості, який проходив одночасно у всіх містах області.

Обираємо майбутнє разом – під таким гаслом зібралися представники роботодавців, навчальних закладів, спеціалісти Покровського міського центру зайнятості та шукачі роботи. 

Виступаючи по черзі, учасники заходу познайомили шукачів роботи з перевагами своїх підприємств, перспективами працевлаштування та вимогами до працівників. 

Феєрично організовано було виступи творчих колективів Палацу культури ПРАТ “ШУ “Покровське”. Дівчата у яскравих костюмає танцювали та співали, демонструючи свої таланти просто під відкритим небом. Високий професіоналізм талановитих дітей, цікава та змістовна, актуальна інформація для шукачів роботи, прекрасна організація заходу – все це справило дуже позитивне враження на учасників. 

Не зайве згадати, що ПРАТ “ШУ “Покровське” – це базове підприємство нашого ліцею, з яким нас єднають роки продуктивної співпраці. 

Дякуємо співробітникам та керівництву Покровського міського центу зайнятості за надану можливість взяти участь у заході! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю