Оголошення (анонс). СПІВБЕСІДА З ВСТУПНИКАМИ

Шановні абітурієнти!

На вас чекає співбесіда, з якої ви дізнаєтеся про організацію навчального процесу у ваших групах, познайомитеся із вашими майстрами виробничого навчання та із своїми товаришами, з якими будете навчатися наступні роки.  

Для вступників груп 1-21, 2-21, 4-21  (групи гірничих професій) – 25 серпня (середа) на 9:00 у приміщенні Покровського професійного ліцею (м. Покровськ, вул. Захисників України, 1).

Для вступників груп 3-21, 5-21  (електрозварники та токарі)  – 26 серпня (четвер) на 9:00 у приміщенні Покровського професійного ліцею (м. Покровськ, вул. Захисників України, 1).

Явка обов’язкова. Чекаємо на вас!

    .

Всім вступникам 1 курсу необхідно (якщо це ще не зроблено) встановити на смартфонах (або планшетах чи комп`ютерах, ноутбуках) месенджер Телеграм та вступити до групи Дистанційка 1 курс Покровського професійного ліцею, у якій будуть розміщуватися термінові оголошення по ліцею. 

Для вступу до групи, після встановлення Телеграм клацніть на рисунок з написом Телеграм, розрашований нижче, і на екрані, який виникне, погодьтеся вступити до групи (для цього слід клацнути на напис Join Group, розташований унизу нового вікна). 

.

Прохання до учнів 1 курсу – СЬОГОДНІ заповнити анкету вступника (форма анкети – під цим записом)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю