VIІ конгрес освітян Донеччини

Сьогодні, 26 серпня 2021 року, розпочав роботу дводенний традиційний VII конгрес освітян Донеччини. У перший день заходу учасники приєднуються до онлайн обговорення проблем сучасної освіти.

Покровський професійний ліцей предствили Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії, та, незважаючи на знаходження у відпустці, Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач, яка є керівником методичної секції філологів Покровського регіону. І це не дивно – адже сьогоднішня секція Конгресу для учителів української мови та літератури “Будь на часі” дуже близька для її щоденної нелегкої праці. 

.

   

Доповідь “Партнерська взаємодія в закладах освіти – крок до психологічної безпеки особистості в несприятливих умовах освітнього середовища” представила Валентина Поуль, завідувач кафедри психології та розвитку особистості Донецького обласного інституту післядипломної освіти. 

 

   

Нові напрями підвищення кваліфікації філологів на 2021-22 навчальний рік, педагогічні здобутки та методичні “родзинки” показав колектив спікерів під керівництвом Тетяни Байдаченко, завідувача кафедри психології та розвитку особистості Донецького обласного інституту післядипломної освіти. 

   

   

Завтра відбудеться другий, уже очний день Конгресу. Запрошуємо всіх педагогів, які бажають йти у ногу з часом, на 9:00 до КЗ “Покровський педагогічний коледж” (м. Покровськ, вул. Маршала Москаленка (вул 40-річчя Жовтня), 146).

Будемо раді зустрітися на конгресі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю