Презентація оновлених освітніх програм

У серпні 2021 року завершилась масштабна тримісячна спільна міжобласна робота з оновлення освітніх програм за професіями: «Кухар», «Кондитер», «Бармен», «Офіціант», «Технік-технолог з технології харчування» (молодший бакалавр), «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Слюсар-ремонтник», «Електрогазозварник», «Кравець», «Закрійник», «Швачка», яка була організована за ініціативою Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за участю представників ЗП(ПТ)О і НМЦ ПТО у Донецькій, Запорізькій, Луганській, Дніпропетровській, Львівській та Волинській областях.
На виконання плану спільної роботи Програми ООН із відновлення та розбудови миру та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області 25.08.2021 року відбулася онлайн презентація з обговоренням нових освітніх програм з підготовки кваліфікованих робітників за зазначеними професіями.

Програми за професіями: «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Слюсар-ремонтник», «Електрогазозварник» презентували Тетяна Безценна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області, та  Олександра Пікарось, завідувачка лабораторії Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області. 

НМЦ ПТО в Донецькій області представив директор, Гончаров Гончаров Едуард Вячеславович. Він зазначив, що, незважаючи на наявність на поточний час уже затверджених навчальних планів, використання нових освітніх програм у поточному 2021-22 навчальному році допускається без повторного перезатверждення планової документації. 

Також, від НМЦ ПТО участь у заході взяла методист кабінету професійної підготовки Опанасенко Анна Сергіївна. 

Не залишила увагою обговорення оновлених освітніх програм і Валентина Смаль, спеціалістка з розвитку професійної освіти ПРООН.

   .

   .

   .

Покровський професійний ліцей на заході представили старший майстер, Сивокоз Світлана Леонідівна, і методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

  .

Запропоновані нові освітні програми – це ще один крок в удосконаленні системи професійно-технічної освіти України. Нові освітні програми, які поєднали вимоги МОН та працедавців України, стануть основою для майбутнього економічного зростання нашої Батьківщини. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю