Обласна методична секція викладачів природничих наук

У середу, 15 вересня, до Покровського професійного ліцею зібралися колеги – фізики, математики, викладачі математики та хімії з біологією.  Покровське методичне об’єднання уперше за три роки проводить очне засідання методичної секції.

Організатором проведення заходу став НМЦ ПТО в Донецькій області, представляла який профільний методист Пустовгарова Ольга Володимирівна. У своєму виступі Ольга Володимирівна чималу увагу приділила результатам ЗНО-2021 з математики, яке вже кілька років викликає занепокоєння МОН – в учнів занизька якість знань. Втім, причини цього об’єктівні і поки що непереборні – це епідемія коронавірусу, яка змушує частину навчального року займатися дистанційно. 

 

Виступили на засіданні також керівники методичних об’єднань за напрямами – математики, фізики, хіміки.

Головою Покровського МО викладачів інформатики є наша колега – Гаврилкіна Тамара Вікторівна, яка у своєму виступі запропонувала учасникам заходу сучасний інформаційний підхід до обміну тезами доповідей, а саме – розміщення їх на Гугл-диску у спільній папці. Викладачі охоче сканували QR-код доступу до папки, адже і у майбутньому ця папка стане швидким способом масового обміну інформацією між колегами (папку було відкрито до редагування). 

 

 

Покровський професійний ліцей – гостинний ліцей, і викладачі Покровського МО – а це колеги із Мирнограду, Родинського, Селидово, Добропілля, Авдіївки, Більцького тощо – охоче відвідують наш заклад освіти, від якого у них завжди лишаються янайкращі враження та спогади. 

Поздоровляємо колег із вдалим початком нового навчального року – адже за три роки епідемії нам уперше вдалося нарешті зустрітися в реальності, а не на екранах комп’ютерів!

Сподіваємося, що і  продовження цього року буде не менш успішним! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю