Обласні методичні секції в нашому ліцеї

@Всі права захищено. Автор тексту новини – методист НМЦ ПТО у Донецькій області Людмила Володимирівна Кравченко. 2021 р. 

Лише учора ми провели колег з Покровського МО природничих наук, а вже сьогодні, 16 вересня 2021 року, до нас завітали викладачі регіональних методичних секцій  суспільних дисциплін, фізичної культури та предмета «Захист України».

Засідання проводила методист кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Людмила Володимирівна Кравченко. Під час виступу профільний методист висвітлила актуальні питання організації освітнього процесу в ЗП(ПТ)О у новому навчальному році, методики викладання суспільних дисциплін, предметів «Фізична культура» та «Захист України», нагадала правила заповнення журналів обліку теоретичного навчання, торкнулася питання підготовки педагогічних працівників ЗП(ПТ)О до атестації. Не залишилося осторонь і актуальне питання підготовки здобувачів освіти до складання ЗНО з історії України.

І як би це не було важко – знайти заміни нашим викладачам у напружений момент початку нового навчального року – але участь в засіданні очної методичної секції взяли і наші працівники. МС суспільних наук відвідала викладач історії Кобец Вікторія Сергіївна, МС викладачів фізичної культури та предмету “Захист України” – керівник фізичного виховання Покровського професійного ліцею Суліма Вікторія Миколаївна та викладач фізичної культури Клімов Володимир Вікторович. 

Наприкінці семінару Людмила Володимирівна розповіла про заплановані на найближчий час заходи, запросила викладачів до активної участі і співпраці та побажала миру, здоров’я, вдячних учнів і плідного навчального року. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю