Вересневе засідання МК викладачів базових предметів

 

У понеділок, 27 вересня 2021 року, відбулося чергове засідання викладачів методичної комісії базових предметів.

 

Згідно плану роботи методичної комісії, викладачі обговорили результати проведеного нещодавно очного засідання регіональної методичної секції, особливу увагу голова комісії, Циганок Олена Миколаївна, звернула на порядок погодження і затвердження в поточному навчальному році тематичних планів і програм, перспективно-тематичних планів з української мови та літератури, історії України, всесвітньої історії, зарубіжної літератури,  іноземної мови, фізичного виховання, захисту України.  

З доповіддю про досвід створення персонального сайту викладача іноземної мови виступив в.о. директора, викладач іноземної (французької) мови  Костиря Леонід Васильович. Ділячись досвідом з колегами, він зазначив, що, незважаючи на продовження очного навчання (оскільки в ліцеї більш як 80% працівників вакциновані), цифрові технології навчання є сучасними та ефективними, а тому досвід цифровізації навчального контенту з часом  повинні опанувати всі викладачі. 

Доповідь на тему «Мета, зміст і щастя життя уявлялись мені в тім, щоб послужити національному відродженню» (по М.Грушевському) презентувала викладач української мови та літератури Тяжкороб Неля Олексіївна. За планом роботи методичної комісії виступили також інші викладачі. 

За час дистанційної та змішаної роботи Покровського професійного ліцею викладачі комісії набули неабиякого досвіду онлайн-роботи. Участь в обласному онлайн-семінарі з впровадження дослідно-експериментальної роботи в ЗП(ПТ)О області, виступи та особистий досвід – все це було предметом обговорення на черговому засіданні. 

Бажаємо викладачам комісії успішно справитися з викликами нового навчального року! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю