Об’єднана обласна методична секція

Авторське право на текст новини:  @Гончаров Едуард Вячеславович, директор НМЦ ПТО в Донецькій області. 2021 р. Всі права захищено

   

Важлива онлайн зустріч регіональної методичної служби професійної освіти Донеччини із заступниками директора з НВР, НР та методистами закладів професійної (професійно-технічної) освіти відбулася 30 вересня 2021 р.!

 

В останній день вересня, на передодні професійних освітянських свят Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено об’єднане онлайн засідання обласних методичних секцій заступників директора з навчально-виробничої та навчальної роботи, а також методистів ЗП(ПТ)О області.
Засідання відкрив Едуард Гончаров, директор НМЦ ПТО у Донецькій області. 
   

Після вітання учасників із професійними святами він підкреслив важливу роль заступників директора в організації роботи всього педагогічного колективу ЗП(ПТ)О та передав слово модератору зустрічі в. о. заступника директора НМЦ ПТО у Донецькій області Ніні Бєловій, яка своєю чергою наголосила на основних напрямках діяльності й відповідальності заступників директора, презентувала результати обласних моніторингових досліджень, проведених НМЦ ПТО у Донецькій області протягом минулого навчального року та зупинилась на проблемних питаннях сьогодення системи професійної освіти області.
  

 
Ніна Глобіна, методист НМЦ ПТО у Донецькій області Маріупольського регіонального методичного об’єднання, яка курує також організацію і методичний супровід атестації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області, довела учасникам рекомендації та основні етапи підготовки педколективів до атестації в комісії ІІІ рівня департаменту освіти і науки Донецької ОДА.
   

Своїм досвідом організації роботи у міжатестаційний період поділилась Віолетта Оліфір, методист Маріупольського вищого металургійного професійного училища. Вона підкреслила важливість організації різних видів підвищення кваліфікації педпрацівників ЗП(ПТ)О та його зручного обліку в онлайн формах.

Покровський професійний ліцей на засіданні представив Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії. 

Після відповідей на запитання, обговорення подальших напрямків спільної з методичною службою роботи, засідання завершилось взаємними привітаннями з Днем працівників освіти та Днем професійної (професійно-технічної) освіти України! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю