Методична секція: зварювальні роботи

На виконання річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області 01.10.2021 року відбулася обласна методична секція педагогічних працівників ЗП(ПТ)О за напрямками підготовки: будівництво і архітектура, зварювальні роботи, слюсарні роботи.

На початку засідання Едуард Вячеславовоч Гончаров, директор Навчально-методичного центру професійно-технічного центру у Донецькій області,  привітав педагогів з прийдешніми професійними святами  та подякував за щоденну благородну працю, а також оголосив святковий наказ про заохочення педагогічних працівників закладів професійної освіти Донеччини з нагоди Дня професійної (професійно-технічної) освіти України.

Надалі виступила Ірина Філяєва, профільний методист НМЦ ПТО у Донецькій області, яка привітала учасників з професійними святами, початком навчального року, нагадала про основні нормативно-правові документи щодо  освітнього процесу в ЗП(ПТ)О, про навчально-плануючу документацію, розповіла про  умови участі у регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WordSkills Ukraine».

Покровський професійний ліцей на засіданні представила викладач спецдисциплін Левадна Тетяна Григорівна, технічний супровід підключення – методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

Інші доповідачі у своїх виступах надали пропозиції щодо організації роботи методичних секцій, намітили план заходів, надали пропозиції щодо роботи методичних секцій, обговорили плани роботи у новому навчальному році.

    Здоров’я, наснаги та успіхів у новому навчальному році, колеги! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю