Обласний етап конкурсу Шевченка

Продовжуються обласні заходи, присвячені Дню української писемності та мови. У важких умовах відбувся обласний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів ЗП(ПТ)О Донецької області – адже у більшості ЗП(ПТ)О області запроваджене дистанційне навчання.

У зв’язку із цією обставиною, викладачам довелося виконати ряд протиепідемічних засобів.

Педагоги заздалегідь визначили і обладнали безпечне, зручне та затишне робоче місце конкурсанта, подбали про дезінфекцію, освітлення й температурний комфорт  приміщення, в якому буде працювати учасник обласного етапу Конкурсу.

Організувала проведення обласного етапу конкурсу профільний методист НМЦ ПТО Васюхно Тетяна Іванівна, яка, виступаючи з вітальною промовою перед учасниками змагання, наголосила на необхідності дотримуватися карантинних норм та правил академічної доброчесності. Вебінар, згідно цих правил, проходив при включених веб-камерах та звукових пристроях учасників. 

Покровський професійний ліцей представила учениця групи 3-19 Кособок Марія, робота якої перемогла на першому етапі конкурсу (на рівні ліцею) та була відібрана для участі в обласному етапі. Ученицю готувала до конкурсу викладач  української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач Циганок Олена Миколаївна.

 

Олена Миколаївна також увійшла до журі обласного етапу конкурсу поряд з викладачами профтехів Донбасу. Повний склад журі: 

  1. Віннік Володимир Сергійович, викладач Краматорського вищого професійного училища.
  2. Циганок Олена Миколаївна, викладачка Покровського професійного ліцею.
  3.  Дарлінг Глорія Миколаївна, викладачка ДНЗ «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище».
  4. Курочка Ольга Володимирівна, викладачка Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені Петра Федоровича Кривоноса.
  5. Трусова Ольга Миколаївна, викладачка ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище».

 

Технічну підтримку обласного етапу конкурсу здійснив методист Покровського професійного ліцею Циганок Олександр Олександрович, створивши незалежну конференц-кімнату ZOOM для проведенян конкурсу, підключатися до якої учасники мали змогу без зайвих технічних складнощів. 

Обласний етап конкурсу пройшов чесно та прозоро – повний контроль за відсутністю списування було забезпечено організаційно-технічнимими заходами. 

Бажаємо успіху та перемоги нашій учасниці! 

Нехай переможе найкращий знавець української мови та творчості Шевченка!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю