Семінар-практикум зварників

 

Сьогодні, 3 грудня 2021 року, НМЦ ПТО у Донецькій області провів онлайн семінар-практикум для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О з підготовки професій зварювального виробництва за темою «Технологія створення інтерактивно-практичного простору для здобувачів освіти з професії «Електрогазозварник».

 

Організатором заходу була методист НМЦ ПТО пані Ірина Миколаївна Філяєва, головним спікером – Андрій Геревенко. 

Покровський професійний ліцей на заході представили голова методичної комісії зварників, викладач спецдисциплін Левадна Тетяна Григорівна з майстрами виробничого навчання Янжулою Ларисою Віталіївною, Мартинюком Віктором Івановичем. Також участь взяв методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

В ході спілкування, колеги дізналися про можливості нового програмного забезпечення – тренажера для зварників, який дозволяє інтерактивно виконувати основні прийоми роботи працівнків цієї потрібної професії. 

Спілкування було корисним та цікавим, а отримана інформація стала приводом подумати іншим навчальним закладам щодо придбання подібного програмного забезпечення.    

Наприкінці, учасники семінару надали пропозиції щодо планування роботи методичної секції на 2022 рік, більшість яких було взято до уваги.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю