Державний кваліфікаційний іспит в групі 4-20

@Всі права захищено. Авторське право на частину тексту статті та фото: Гаращенко Олександр Вікторович, 2022 р. 

Сьогодні, 10 січня 2022 року, відбувся Державний кваліфікаційний іспит в групі 4-20.

    

 

Іспит проводився після підземної виробничої практики. Незважаючи на те, що більшість теоретичних занять група проходила під час дистанційного навчання, хлопці показали непогані результати – оцінок нижче 8 на момент публікації просто немає, і то їх небагато – білшість отримали вищі бали (іспит, однак, ще триває). 

Особливо треба відмітити учнів Петрова Микиту та Мошина Іллю. 

Проте окремі  учні не дуже впевнено засвоїли гранично допустимі концентрації метану, на що їм слід звернути особливу увагу в подальшому. 

До екзаменаційної комісії входять викладачі спеціальних дисциплін Покровського професійного ліцею Гаращенко Олександр Вікторович, Калажонок Олег Ігорович, майстер виробничого навчання групи Ваганов Валерій Олексійович.

Не залишає нас без допомоги і базове підприємство – сьогодні на екзамені присутня спеціаліст відділу навчання і розвитку персоналу Метінвест Покровськвугілля Дунічева Олена Анатоліївна. 

Одночасно, із хлопцями, які вже завершили екзамен, працює спеціаліст відділу найму Чурілова Кристіна Віталіївна – адже до роботи наші випускники стануть уже найближчими днями. 

Сьогодні наші випускники йдуть у нове життя. І хоча шкода розставатися із ними – але це життя, це доля, це – професія та їх світле майбуття, це – нова країна, економіку якої будуватимуть наші хлопці своїми руками – для своїх дітей. 

Щасти вам, наші дорогі випускники!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю