Засідання методичної комісії з безпеки життєдіяльності

@Всі права захищено. Фото: Жибінкас М.М., Кобец В.С. 2022 р. 

Відбулося засідання методичної секції з безпеки життєдіяльності з теми: «Робота класних керівників з профілактик шкідливих звичок  та формування культури здорового способу життя».

Відкрила засідання Чебатуро В.М., яка ознайомила з планом роботи комісії на ІІ семестр.

Методичний аукціон розпочала Жибінкас М.М. з теми «Профілактика шкідливих звичок і формування культури здорового способу життя». В своєму виступі Марина Миколаївна використала цікаві наочні матеріали, які класні керівники можуть використати на  своїх заходах, а також  добірки відеофайлів на мотивацію здорового способу життя.

З другого питання заслухали Івлєву О.О., яка провела майстер-клас з теми «Розвиток креативності здобувачів освіти у позаурочний час із застосуванням здоров’язберігаючих технологій». Ольга Олександрівна ознайомила присутніх із здоров’язберігаючими технологіями, а також провела з присутніми релаксацію: кольоротерапія, вправи на гармонізацію, ігрову терапію. Закінчила свій виступ Ольга Олександрівна загадкою, яку присутні з посмішкою відгадували.

З третього питання заслухали Циганок О.М., яка поділилась досвідом «Формування мотивації навчання через позакласну роботу». Цікава та насичена доповідь була закінчена ефективними способами створення мотивації, які слід використовувати на виховних заходах та уроках.

Зустріч була цікава, насичена та пройшла на позитивній ноті.

Дякуємо всім присутнім за плідну роботу. Творчого натхнення та емоційного підйому!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю