Стипендіальна комісія

Як відомо, хто не працює – той не їсть. Народне прислів’я якнайкраще відображає мотивацію навчальних досягнень учнів закладів професійно-технічної освіти, адже хлопці та дівчата приходять сюди саме для того, щоб навчитись працювати. 

Сьогодні, 11 січня 2022 року, відбулося чергове засідання стипендіальної комісії.

Олег Ігорович Калажонок представив підготовлений ним консолідований звіт про рівень успішності наших учнів. 

 

Члени комісії ретельно обговорили кожного учня, який має проблеми з успішністю. Адже розмір стипендії напряму визначаєтсья отриманим в семестрі середнім балом, і ті, хто навчаються краще, є найбільш достойними кандидатами на отримання учнівських стипендій. 

Особливо пильно членами комісії розглянуто соціально незахищені групи учнів, які потребують допомоги суспільства – навіть за наявності проблем з оцінками, вони не залишаться без турботи держави. 

За кожним учнем та причинами проблем у навчанні в цілому по групі звітували класні керівники груп, майстри виробничого навчання. І ми можемо із впевненістю сказати тепер: кращі учні – це багатші учні!

А для здобувачів освіти, які приділили навчанню недостатньо уваги, це стане причиною задуматися та підвищити свої оцінки в наступному семестрі. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю