Онлайн засідання обласної школи перспективного педагогічного досвіду

   

Сьогодні, 18 лютого 2022 року, відбулося онлайн засідання обласної школи перспективного педагогічного досвіду (ШППД) викладачів математики «Цифрова освіта» за темою: «Створення інтерактивних вправ в програмі Wordwall».

   

Засідання ШПД організувала методист НМЦ ПТО в Донецькій області Пустовгарова Ольга Володимирівна.    

 

   

Спікером заходу сьогодні була керівник ШППД – Андрєєва Яна Іванівна, викладач математики ДНЗ «Маріупольський центр професійно-технічної освіти».   

 

   

Покровський професійний ліцей на вебінарі представили викладач математики Власенко Світлана Валентинівна та викладач фізики і астрономії, методист Циганок Олександр Олександрович.    

 

 

   

Як виявилося, на платформі Wordwall можна створити та використати в освітньому процесі  досить цікаві та ефективні навчальні вправи, застосування яких безумовно пожвавить навчання та зробить його більш цікавим для учнів. Є у платформи також і недоліки, зокрема безоплатний акаунт передбачає створення всього п’яти таких вправ, а за більшу кількість уже буде потрібно щомісячно платити. 

Викладачі тренувалися у створенні вправ на безоплатному акаунті, обговорили проблеми та перспективи використання Wordwall, домовилися про наступну тему засідання обласної школи перспективного педагогічного досвіду. Захід пройшов динамічно та цікаво.

Дякуємо організаторам та спікеру заходу за цікаву інформацію! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю