День рідної мови – англійська

Англійська мова – мова міжнародного спілкування. Вона має друге місце у світі по кількості людей, що володіють нею, з них близько 350-400 мільйонів вважають англійську своєю першою рідною мовою. 

Сьогоднішньою публікацією ми продовжуємо традиційний Тиждень української мови та літератури, присвячений Міжнародному дню рідної мови, у Покровському професійному ліцеї.

До англомовних країн відносять США, Велику Британію, Канаду, Австралію та Нову Зеландію. Частина цих країн – провідні країни світу з розвиненою економікою та інфраструктурою, а частина – країни, що розвиваються, є також дуже бідні англомовні країни. 

Володіння англійською мовою – це можливість подорожувати по всьому світові, при цьому маючи шанс знайти спільну мову з місцевими мешканцями.

Мов у світі багато. Україна – європейська держава, а в Європі майже у всіх країнах можна знайти співрозмовника, який  володіє цією мовою! Згадати її  допоможе  викладач англійської мови Жибінкас Марина Миколаївна. 

І ще раз, запрошуємо всіх – і учнів, і викладачів.  Усіх, хто поважає та бажає показати красу й велич мов народів світу. Їх дійсно дуже багато, тож вибір – велетенський. Покажемо наші таланти! 

Для цього, звертайтеся до Циганок Олени Миколаївни (кабінет 31). Від вас чекаємо вірш або пісню мовою народів світу. 

Тиждень продовжується,  але його ще не завершено! Нас чекають сюрпризи, слідкуйте за новинами!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю