Змагаймось за нове життя!

 

Учні та викладачі Покровського професійного ліцею взяли участь у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці. Цей конкурс з минулого року став для нашого ліцею традиційним, але якщо минулого року від нашого ліцею був всього один учасник, то цьогоріч наші ряди значно зросли. 

ІІ Міжнародний (VІІІ Всеукраїнський, ХVІІІ Всекримський) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці,  проводиться з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery», Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього» та родини Бурбак за сприяння й підтримки Федерації професійних спілок України, Чернівецької обласної організації Товариства «Знання» України, Полтавської торгово-промислової палати, Щербанівської об’єднаної територіальної громади, студії «TATO digital», Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, ПРАТ «Гравітон»,Чернівецької філії Міжнародного клубу успішних жінок, Полтавського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка».

Ось виступи наших конкурсантів: 

Забродський Віктор, група 3-21, Покровський професійний ліцей.  «Як дитиною, бувало…».  Леся Українка. 

 

Ахмедов Геннадій, група 3-21, Покровський професійний ліцей. «Contra spem spero!». Леся Українка. 

Жеребцов Даніїл, група 3-21, Покровський професійний ліцей. «До тебе, Україно!». Леся Українка.

Кіянов Артем, група 3-21, Покровський професійний ліцей. «Останні квітки». Леся Українка.

Семенова Євгенія, група 5-21, Покровський професійний ліцей. «Напровесні». Леся Українка. 

Художній керівник виступів та організатор участі в конкурсі: Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач. Покровський професійний ліцей. Обробити відзняті відеофрагменти допоміг Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії.

За умовами конкурсу, на перемогу учасників вплине кількість переглядів відео з їх виступами на Ютуб-каналі конкурсу за адресою:  https://www.youtube.com/channel/UCP3UoWa4EihG2paPWKw_t6Q/featured.

Просимо підтримати наших учасників – зайти на канал конкурсу та, знайшовши відео наших учасників за допомогою функції пошуку (найкраще – за прізвищем), переглянути їх і залишити лайк.

Наші відео подано до конкурсу учора – на каналі вони з’являться уже на вихідних. 

Але, сертифікати учасників для  кожного з виступаючих ми уже отримали:

І хоча, можливо, з точки зору якихось там суперпрофесіоналів шоу-бізнесу, виступи наших хлопців та дівчат і не є абсолбютно ідеальними, але для нас найголовніше, що вони йдуть від самого серця.  А це – найкраща шана для Лесі Українки!

Щиро дякуємо учасникам та організаторам конкурсу!  Бажаємо вам творчої наснаги!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю