Участь в презентації посібника «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни»

4 липня 2022 року відбулась презентація посібника для вчителів закладів загальної середньої освіти – «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни», розроблений Громадською організацією «GoGlobal» спільно з Центром «Розвиток КСВ» та експертною платформою Career Hub у рамках програми «Мріємо та діємо».

В заході взяли участь і педагогічні працівники Покровського професійного ліцею: соціальний педагог Бондаренко К.Т., методист Циганок О.О., викладач української мови Циганок О.М., викладач історії Кобец В.С., майстер виробничого навчання Іваницька Н.Ф., керівник фізичного виховання Суліма В.М.

Посібник розроблено експертною групою освітян та психологів як зручний і доступний ресурс для допомоги вчителям в опануванні інструментами психологічної підтримки та адаптації до нових умов у воєнний час.

Під час презентації учасники ознайомились зі змістом та наповненням посібника, отримали практичні поради від його укладачів.

Для тих хто не встиг, презентацію можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=keIrwKw3zkc

Форма на отримання посібника: https://cutt.ly/0K7Sonf

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю