Підвищення кваліфікації з Міністерством науки та освіти України

Як повідомлялося раніше, 30 червня 2022 року, за підтримки Міністерства науки та освіти України, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики», EU4Skills та компанії Microsoft для вчителів та викладачів України компанією Сілвері було проведено безкоштовний вебінар-тренінг  «Використання хмарних сервісів Microsoft Teams для організації освітнього процесу в закладах освіти».

Уже сьогодні учасники вебінару отримали сертифікати, які підтверджують участь у заході, а також цінні інформаційні матеріали, за допомогою яких можна легко навчитися використовувати хмарний сервіс.

Нагадуємо колегам, що хмара Microsoft Teams для організації освітнього процесу в закладах освіти у нашому ліцеї розгорнута найпершою серед профтехів Донеччини, і скористатися нею повністю безоплатно ви маєте можливість за посиланням, розташованим  на головній сторінці нашого офіційного сайту (посилання на сервіс – правий сайдбар офіційного сайту ліцею, для переходу на платформу треба клацнути на картинку з написом Office 365). Для роботи з платформою потрібен стійкий та швидкий канал Інтернет і потужний смартфон, планшет або комп’ютер. Логіни та паролі для викладачів і здобувачів освіти можуть отримати класні керівники груп, звернувшись до методиста. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю