Підвищення кваліфікації: «Uni Biz Bridge Camp», день другий

Другий день тренінгу традиційно почався з вітання Марини Джулай, представника CEO UGEN.  Сьогодні кількість учасників перевищила 800 осіб.

Покровський професійний ліцей представили Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, Суліма Вікторія Миколаївна, керівник фізичного виховання, Бондаренко Катерина Тимофіївна, соціальний педагог, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії.

Перший спікер  другого дня конференції, Осередчук Ольга, представник Training Manager Sigma Software, розповіла про професійне вигорання та способи боротьби з ним.

Другий спікер  другого дня конференції, Куриленко Роман, начальник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Т. Шевченка, виступив з доповіддю «Стратегія winwinwin: cтуденти – роботодавці – університети», в якій торкнувся непростих питань мотивації студентів та здобувачів освіти, викладачів та роботодавців. Терміни «софтскілз», «хардскілз», «стейкхолдер», комфортні форми роботи з освітніми кейсами розкрилися учасникам тренінгу з досить несподіваного боку – як потрібні та ефективні елементи освітнього процесу. Особливу увагу доповідач приділив ролі соціальних мереж, у тому числі створених студентами, в мотиваційній сфері та пошуку вакансій. Пан Роман також поділився лінком на платформу для саморозвитку викладачів від КНУ імені Тараса Шевченка: https://t.me/knuprofessional.

Отже, другий день підвищення кваліфікації викладачів завершено.  Запрошуємо приєднатися до наступного обговорення, яке відбудеться завтра за посиланням https://us02web.zoom.us/j/88247623789, ідентифікатор: 882 4762 3789.

Дякуємо організаторам конференції та колективу НМЦ ПТО в Донецькій області, які повідомили нас про цей цікавий та корисний захід!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю