Підвищення кваліфікації: «Uni Biz Bridge Camp», день третій

Третій день зібрав на початок конференції близько 300 учасників, бо за часом співпав з початком повітряної тривоги, тому багато з учасників попередніх зустрічей мали проблеми з підключенням. По закінченню повітряної тривоги чисельність поновилася – всього зібралося більш як 800 учасників третього і останнього масового дня конференції.

Покровський професійний ліцей представили Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, Суліма Вікторія Миколаївна, керівник фізичного виховання, Бондаренко Катерина Тимофіївна, соціальний педагог, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії.  

Перший спікер  третього дня конференції, Погонюк Оксана, тренер Національного банку України, амбасадор з фінансової грамотності, автор тренінгових програм, виступила з доповіддю «Діджиталізація освіти».  Практичні приклади цікавих знахідок у застосуванні традиційних цифрових інструментів – віртуальних дошок, сервісів опитування, презентацій – було випробувано на учасниках зустрічі, зокрема під час доповіді учасники мали рахувати котиків, які час від часу з’являлися на екрані.

Джулай Марина, організатор зустрічі та представник CEO UGEN, розповіла у другій частині виступу про ведення соцмереж закладу освіти, зупинилася на рекомендованому наповненні соціальних мереж різних типів, а також на типових помилках, які знижують ефективність використання відповідних ресурсів.

Завтрашня зустріч – четвертий день конференції – відбудеться не для всіх, лише для обраних учасників у форматі World Cafe на тему: «Університет майбутнього після перемоги». Організатори сьогодні надішлють запрошення  колегам, які матимуть таку можливість, на зареєстровані ними адреси електронної пошти. Всього буде обрано 40 учасників завтрашнього заходу. Ми матимемо можливість переглянути завтрашній захід у записі.

Дякуємо організаторам конференції та колективу НМЦ ПТО в Донецькій області, які повідомили нас про цей цікавий та корисний захід!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю