Засідання обласної методичної секції математиків

Сьогодні у відповідності до плану роботи НМЦ ПТО в Донецькій області відбулося засідання обласної методичної секції викладачів математики та інформатики, модератором якої стала Пустовгарова Ольга Володимирівна.

На заході також були присутніми директор НМЦ ПТО пан Едуард Гончаров, методисти Васюхно Тетяна Іванівна, Кравченко Людмила Володимирівна. 

Покровський професійний ліцей представили викладач математики Власенко Світлана Валентинівна, викладач інформатики Гаврилкіна Тамара Вікторівна та методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

 

Колеги поділилися інформацією та проблемами викладання, пов’язаними зокрема із впровадженням електронних журналів та щоденників учнів, що є нагальним питанням сьогоднішнього дня і в тому чи іншому вигляді стало обов’язковою практикою закладів П(ПТ)О, більшість яких зараз працює дистанційно, бо значна частина як дітей, так і викладачів знаходяться в евакуації, а тому іншого вибору просто не існує. Також запланували обласні методичні заходи на ближній час. 

Засідання методсекції відбулося насичено, оперативно та стисло, за що дуже дякуємо організаторам! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю