Анонс! Тренінг «Модель цифрового навчання»

Для викладачів, а особливо – для майстрів виробничого навчання, які бажають підвищити свою цифрову компетентність та навчитися якісно проводити дистанційні заняття, є чудова нагода. 

У рамках Програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» заплановано навчання педагогічних працівників системи професійної (професійно-технічної) освіти за програмою тренінгу «Модель цифрового навчання».
Метою тренінгу є формування навичок розроблення сучасних навчальних інструментів для організації цифрового та дистанційного навчання.

Тренінг включає 4 навчальні модулі: 12 інтерактивних сесій. За результатами участі у тренінгу очікується отримання сертифіката (1 кредит/30 годин). Тренінг відбуватиметься в онлайн режимі з 20 вересня 2022 р. по 13 жовтня 2022 р.

Реєстрація для участі в тренінгу за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1doihrQ8r6vGp0pBvtLzWN0_40_cuxscBtZQPYVj7To/edit

У разі виникнення додаткових запитань звертатися до Проценко Наталії, експертки команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України, тел. 0933532777, ел. пошта: protsenko.natalia@gmail.com або Сергій Дорожко, експерта команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України, тел. 0972847145, ел. пошта: sergey.dorozhko@gmail.com

З повагою 
Генеральний директор 
директорату професійної освіти Ірина Шумік.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю